| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Eh, ne zameram i kako cu kada sam i sam zadrem'o A naravno kafica da nas razbudi a onda picence. zasluzila si ljub za ovo....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Ana
|
|

Pridružio se: 26 Apr 2013, 23:21 Postovi: 55
|
Hvala, hvala. Ju, kolike su slike ispale! A muzika? Recimo: ili Volim i jedno i drugo, biraj. ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Ma sve sto je lepo dolazi u obzir...opsa sa. Al' za danasnje prilike nek bude ovo drugo... Aj ne crveni danas se ne posti  moz' se ljubi
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Hvala za ACDC, baš prija
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Ana
|
|

|
Može, a? Ako ti tako kažeš. Debilko, nema na čemu. To mi je njihova omiljena pesma. A evo za tebe još jedne na koju odlepim:
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ma jasno reko isus da moze danas...
|
|
|
|
|
|
|
Ana
|
|

|
E, ako je on rekao, onda više ništa ne dovodim u pitanje. ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Rece co'ek i ja se drzim toga... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Ana
|
|

|
Hoćeš li ti da nam pripremiš ovde nešto za meze? Ja malo ogladneh od silne priče. I gde mi je Lana? Joj, sad mi ona fali da se glupiramo malo. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Eh i ja sam jos pospan, izvini Evo izvoli za tebe i ostale ima se  A tu je negde Lana ona je vrednica...
|
|
|
|
|
|
|
|