| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
njam njam  sad pogledala na netu.. super izgleda mora da je i ukusan
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Da...baš je onako fino ispao...krema je odlična 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Imal kavih curica,trebica,,,hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
verujem, a kazi mi jel komplikovan da se pravi ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: verujem, a kazi mi jel komplikovan da se pravi ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ma nije...za čas je gotov...probaj jednom napravit...  Pitt...hello! Sorry što sam onog dana nestala usred razgovora o filmovima...ali net mi je grdno štekao... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Iskra je napisao: verujem, a kazi mi jel komplikovan da se pravi ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ma nije...za čas je gotov...probaj jednom napravit...  Pitt...hello! Sorry što sam onog dana nestala usred razgovora o filmovima...ali net mi je grdno štekao...  Steta sto si otisla,steta,,,ihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Nisam otišla, nego nisam mogla pokrenuti forum natrag... 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Nisam otišla, nego nisam mogla pokrenuti forum natrag...  A što ćeš,dešava se,valjda je takva sudbina...m
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma ne filozofiraj... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ma ne filozofiraj... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kako se ono kaže,prst sudbine,,,hahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
|