| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: НаопаЧки ја глуварим по форуму еве се јавбљам с закашњење немо се ома бијеш ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma ne bre Vuki srcko...aj ljub za to sto gluvaris. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Odoh da sednem na ledja malo pa cu opet da dodjem... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
|
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Dobar vam dan ljudovi! ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigi pozdravce ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskrice, što mi radiš? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Opala, kakvu tortu?  A evo ja uživam...bila sam u šetnji...prekrasan je dan...i sad sam stigla kući... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: Opala, kakvu tortu?  A evo ja uživam...bila sam u šetnji...prekrasan je dan...i sad sam stigla kući...  e svaka čast.. za šetnju i ja bila malo napolju i kod nas je super vreme, malko pirka vetrić moji kad se uhvate za jednu tortu onda stalno moram nju da pravim sad je na redu opet ledeni breg (valjda če im dosadi jednog dana) ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa dobro...što ćeš s njima...  Mi smo danas radili rigojanči... 
|
|
|
|
|
|
|
|