Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: Znaci meni sad u toku seksa padne na pamet Jesica Alba jer sam gledao neki film sa njom skoro i to znaci da sam je prevario? pa ako ti tokom sexa padne na um..bilo ko pa i Jesika Alba..znaci da nesto u tom sexu fali..znaci da ti devojka nije inspirativna..da te vise ne privlaci..da je nestalo one hemije..ili..cega god... Cuj da ti padne na pamet..i to u toku sexa...Ako je sex..uffffffffffff..nece ti padne nista na pamet.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
znas kako, ono sto ne znam - ne tice me se. Ja verujem da zenama radi mozak 100 na sat tokom seksa i da ako neko razmislja dok vodi ljubav to ste onda vi zene. Mi obicno ne razmisljamo tokom seksa u to budi sigurna. Ako ona misli na nekog drugog to je njen problem, ja gledam samo dela i nemam moc da citam misli tako da me apsolutno ne zanima sta misli u tom trenutku.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
uffffff..a mene recimo bas zanima..i volela bih da mogu da citam misli  Al moguce da muskarci ne razmisljaju..to mi deluje nekako realno 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Ko je seo ? Da potpalim !
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
ja odoh spavati..NOCKA
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Јулија лепо спавкај ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Cao Julka Je l' ima jos neko pitanje ili da bezim i ja?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Cao Julka Je l' ima jos neko pitanje ili da bezim i ja? Томиславе љубим те у име лепо павкај ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Ajde Vule i ostalima Necu nikoga imenovati za stolicu... ko oseti potrebu neka se ustolici - ima moj blagoslov ![[pop.gif] [pop.gif]](./images/smilies/pop.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|