| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Ima li vrucine kod tebe Pite?
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: I toj koja te simpatizira ne smeta što ti simpatiziraš više njih? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Ma to je samo naoko tako,uvijek samo jednu simpatiziram,ovo ostalo je pristojnost i lijepi mmaniri,,, Ahaaaa...pa tako reci...  Twilight... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Jesi ti sebi dala nadimak po filmu ili je nevezano uz film?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Ima li vrucine kod tebe Pite? Ima bogme,danas je bilo jamislim oko 30 st. a tek proljece pocelo,,,sta ce biti na ljeto,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
kada dodje leto.. klima i ne izlaziti vani
Gigi aham... zaljubljena u ulogu Edvardovu. onakve ljubavi nigde nema, kao sto on voli Belu i ona njega
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma da,ali treba izaci vanka,ali ja dobro podnosim vrucinu tako da nema problema,hladno pice i kakva baštica i ja zadovoljan,,,hahahaahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Hladno pice i topla zena,nema bolje kombinacija,,,ihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
*Twilight* je napisao: Gigi aham... zaljubljena u ulogu Edvardovu. onakve ljubavi nigde nema, kao sto on voli Belu i ona njega Ja nekako najviše volim prvi nastavak...doduše zadnji još nisam pogledala...kakav je? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma da,ali treba izaci vanka,ali ja dobro podnosim vrucinu tako da nema problema,hladno pice i kakva baštica i ja zadovoljan,,,hahahaahah Ti živiš u kući ili nekoj zgradi?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma da,ali treba izaci vanka,ali ja dobro podnosim vrucinu tako da nema problema,hladno pice i kakva baštica i ja zadovoljan,,,hahahaahah Ti živiš u kući ili nekoj zgradi? Zivim u kuci ispod Sljemena,a bio sam u zgradi,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
e ti uvek imas kombinaciju za uzivanje samo jos to da sprovedes hihihiihihii
Gigi prvi deo mi je najbolji a zadnji deo je VRH.. u jednom momentu sam zatekla sebe kako grickam nokte kada pocinje borba izmedju Cullen's Family i Volturi vladarima... ali da ti ne pricam bolje pogledaj
|
|
|
|
|
|
|
|