Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Julia je napisao: Kada bi mpostojala ''gumica'' koja brise ono cega ne zelimo da se secamo ili cega se stidimo..koliko stvari, dogadjaja ili situacija bi izbrisao iz svog zivota? mnogo, znas kako ide u onoj pesmi od Leb i Sola - "Pravih se reci uvek kasno setim, odgovor znam kad ostanem sam".
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Vule i to se racuna
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Zlobni je napisao: Вучица je napisao: Томиславе срцко само за тебе, Раулов закон Притисак паре растварача изнад раствора мањије одпритиска паре чистог растварача на истој температури. или тако некако ако нисам заборавела ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) E bas lepo od tebe, a sta si ti studirala? Органску хемију па прешла на Физичку термодинамику и накрају ништа нисам завршила наравно имам осмољетку ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) 'ebes termodinamiku, ni dan danas ne znam koji ce mi to u zivotu ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Gde bi odveo devojku a da to po tebi bude romanticno?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Emanuella je napisao: Vule i to se racuna ма ћути замало да будем јуница све се рачуна ал осмољетка је најбитнија ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Julia je napisao: Gde bi odveo devojku a da to po tebi bude romanticno? Ah postoji jedno mesto blizu grada gde ja zivim. Zove se Zlatno Brdo, i imam tamo vikendicu u sred guste sume. Ne postoji struja, nema vode, niti ima dometa za mobilni. Cesto vodim tamo drustvo kad rostiljamo ili poneku "posebnu" osobu. Volim da ostanem tamo par dana negde u sred vruceg leta, palim vatricu i na sporetu spremam hranu a vodu uzimam sa obliznjeg bunara.... Meni je svako bezanje od civilizacije ustvari romantika ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Zlobni je napisao: Julia je napisao: Gde bi odveo devojku a da to po tebi bude romanticno? Ah postoji jedno mesto blizu grada gde ja zivim. Zove se Zlatno Brdo, i imam tamo vikendicu u sred guste sume. Ne postoji struja, nema vode, niti ima dometa za mobilni. Cesto vodim tamo drustvo kad rostiljamo ili poneku "posebnu" osobu. Volim da ostanem tamo par dana negde u sred vruceg leta, palim vatricu i na sporetu spremam hranu a vodu uzimam sa obliznjeg bunara.... Meni je svako bezanje od civilizacije ustvari romantika ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) svaka cast... ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) al stvarno
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Koju osobinu bi kod sebe promenio?
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Julia je napisao: Koju osobinu bi kod sebe promenio? lakoverenost
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Ima li nesto sto nikada ne oprastas drugima?
|
|
|
|
|
|