Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Zlobni je napisao: Emanuella je napisao: Zlobni je napisao: Emanuella je napisao: ozenjen covjek ne gleda druge zene pravi domacin nisam ozenjen ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) oces da budes ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa naravno da hocu ali ne planiram da pravim porodicu dok ne sredim krov nad glavom, nemam nameru da zivim kao podstanar ili sa roditeljima ne daj Boze... dakle,pravis petoljetku ili desetoljetku ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Emanuella je napisao: Gledas li tekmu? ne pratim fudbal, uzasno me smaraju te Evropske utakmice i ponekad mi nije jasno kako neko moze po ceo dan da prati samo ligu sampiona ili ligu evrope a uz to i da visi po kladionicama. Ne mogu cak ni da svarim ovu nasu ligu, i nerviraju me i Zvezda i Partizan. Pratim reprezentacije ponekad, to mi zanimljivo.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Вучица je napisao: Томиславе срцко само за тебе, Раулов закон Притисак паре растварача изнад раствора мањије одпритиска паре чистог растварача на истој температури. или тако некако ако нисам заборавела ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) E bas lepo od tebe, a sta si ti studirala?
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Emanuella je napisao: dakle,pravis petoljetku ili desetoljetku ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ne znam ja sta ti je to, ja sam rodjen posle Titove smrti ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Piletina ne bih rekla po slici
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Emanuella je napisao: Piletina ne bih rekla po slici 31. u dupetu - kakva crna piletina ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Kada bi mpostojala ''gumica'' koja brise ono cega ne zelimo da se secamo ili cega se stidimo..koliko stvari, dogadjaja ili situacija bi izbrisao iz svog zivota?
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
piletina koja ne gleda tekme tztztztzt
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Zlobni je napisao: Emanuella je napisao: Piletina ne bih rekla po slici 31. u dupetu - kakva crna piletina ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) taman...za "supu"... 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Zlobni je napisao: Вучица je napisao: Томиславе срцко само за тебе, Раулов закон Притисак паре растварача изнад раствора мањије одпритиска паре чистог растварача на истој температури. или тако некако ако нисам заборавела ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) E bas lepo od tebe, a sta si ti studirala? Органску хемију па прешла на Физичку термодинамику и накрају ништа нисам завршила наравно имам осмољетку ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|