| Autoru |
Poruka |
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Naopak je napisao: deb brate opusteno...uzmi kiflu ej bre, ....... daj majke ti jel možeš da me preskočiš bar jednom večeras. Dok se ne anljutim. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
laku noć bravari ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Amon Ra
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 23:55 Postovi: 105
|
Debilko, samo se opusti covece... Vidis kako Laya fino caska... Cak je i Naopaki pristojan...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
debilko je napisao: Naopak je napisao: deb brate opusteno...uzmi kiflu ej bre, ....... daj majke ti jel možeš da me preskočiš bar jednom večeras. Dok se ne anljutim. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) cekaj kome se ti ljutis meni ili njemu?sta sam te dirao, opusti se a ako zelis da se ljutis slobodno se ljuti...ne branim ti.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
uzmite kiflu,sa punim ustima se ne prica
Amon,reci im, pa ih udri tim tanjirom
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Naopak je napisao: debilko je napisao: Što, hoćeš nešto nežnije? Može cvetić? deb druze ne nerviraj se zbog toga imas veci problem zbog koga trebas da se nerviras.... Znam, ali ne mogu. Osetim u blizini miris manijaka i odmah se iznerviram. Možda po nekad i pogrešam ali su tu, osećam ih.
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
debilko je napisao: Naopak je napisao: debilko je napisao: Što, hoćeš nešto nežnije? Može cvetić? deb druze ne nerviraj se zbog toga imas veci problem zbog koga trebas da se nerviras.... Znam, ali ne mogu. Osetim u blizini miris manijaka i odmah se iznerviram. Možda po nekad i pogrešam ali su tu, osećam ih. ok druze onda...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Dezdemona
|
|

Pridružio se: 01 Maj 2013, 22:05 Postovi: 72
|
Žao mi je pokradoše suncobrančiće .  Živeli 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
e to se ceni...hvala Dez
|
|
|
|
|
|
|
|