| Autoru |
Poruka |
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Vidiš kako sam kulturna osoba. Samo pogledati i ne pipati ništa. A neko bi sačekao do nedelje, pa bi ona bože me oprosti bile još neke nepristojne ponude, kao što sledi na Vaskrs. Auuuuu, kako nas crkva navodi na bludne radnje. A sutra TUCIN Dan, pa jel ima smisla da predložim da se vidimo ajde reci. Kud plovi ovaj brod.....hahaha
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Iskra, jel bilo zornjaka prvomajskog
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Pardon, uranka
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
debilko je napisao: Iskra, jel bilo zornjaka prvomajskog pa kako ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Деб знам ја да си ти културишка Куд плови овај брод је представа АТЕЉЕ-а 212 најпопуларнија крајем `90тих год ја сам је гледала небројано пута не знам дал се јоШте дава ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ojha svima u kafani....ljub i ziveli
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Вучица je napisao: Деб знам ја да си ти културишка Куд плови овај брод је представа АТЕЉЕ-а 212 најпопуларнија крајем `90тих год ја сам је гледала небројано пута не знам дал се јоШте дава ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) Ma ne, posle je snimljena i serija i TV-film, sa Svetislavom Goncićem. I ja sam gledao par puta.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
данкиЋ НаопаЧки ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
I jel cemo da omandamo po koje pivo?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|