| Autoru |
Poruka |
|
Ines
|
|

rang

Pridružio se: 25 Apr 2013, 23:44 Postovi: 684
|
GiGi je napisao: Ines...ja ne bih sada kavu...nekako mi ne ide navečer...ja bih nešto konkretno! ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Nikitaa....pa bok... ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) Moramo da otreznimo ovaj narod ,udarila ih vrucina i alkohol u jezik ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ugledajte se na Vuju kako lepo usao i odmah "duso,cico,mico,kuco" to je pravi forumas
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Pitt i provokacija ne idu u istu rečenicu. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Vidim, sve više popunjenih stolova.
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: ugledajte se na Vuju kako lepo usao i odmah "duso,cico,mico,kuco" to je pravi forumas Pa lako mu kada ga nema Pitonja
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
casual je napisao: Ja koliko vidim Megi je kolovodja organizovane hajke na Brata pita  Neeeeeeee je l ti to sanjas krv nije voda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
e tako ko mi dira vrshnjaka Pitu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
trile aj upotrebi tu vincesterku...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
e evo 00:00 al ostacu ipak jos bas mi zanimljivo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ispricavam se pepeisem,,, Nemoj ni da se vracas vise...ostani tamo lepsi si a tebi smeta jel...sto ti smeta Bredi aj reci ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|