|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jos 8,5 min sam tu pisite fino ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Ines
|
|

rang

Pridružio se: 25 Apr 2013, 23:44 Postovi: 684
|
Momci ajmo lepo se zezati,bez vredjanja,jel neko za kafu ,pice vise nema ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hoce naopaki,pitt i boss kafu sikterusu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
MeGi, ne obraćaj pažnju na nas, posveti se Pittu Neko pominje boje, plava ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: jos 8,5 min sam tu pisite fino ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Sa njim fino....o boze.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Ines
|
|

rang

|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E moj Obrnuti,vidim da nemas odgovor na istinu,onda nemoj se vise sramotiti,nego gledaj i uci,inace ces ostati u toj razvojnoj fazi,to ti je moj savjet,a ti kako,os,,, Vise te ne primecujem...aj idi do kupatila opet...pa dodji kasnije i moze li kafa,nisam dobila odgovorcic ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi...jel ti to ko Pepeljuga u ponoć nestaješ s ovog bala? Dakle..boja sunca, čokolade i plava...zanimljivo...meni je baš boja trave lijepa 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Ines je napisao: Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: E moj Obrnuti,vidim da nemas odgovor na istinu,onda nemoj se vise sramotiti,nego gledaj i uci,inace ces ostati u toj razvojnoj fazi,to ti je moj savjet,a ti kako,os,,, Vise te ne primecujem...aj idi do kupatila opet...pa dodji kasnije i moze li kafa,nisam dobila odgovorcic ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ja necu.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: MeGi, ne obraćaj pažnju na nas, posveti se Pittu Neko pominje boje, plava ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) samo svojim postovima se posvecujem i obracam paznju da sebe zabavim a vas sve ko sisa pera ili steva , mika ili zika bas me briga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Ines
|
|

rang

|
Crvena za ljubav ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 274 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|