Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ne mogu Gigi s tobom a muskarac bi mi legao za svadju mislim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A ništa onda...pričekat ćemo prvog koji naiđe na forum...gotov je!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ma kakav forum....ovdje se ne svadjam ni s kim ja sma inace divna....to mi je drugo srednje ime 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Mislila sam da se ispucaš...forumaši bi razumijeli...al imaš pravo, bolje napadni pravog krivca! 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ko bi razumio!???..ne cuje baba sinko 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
вратила се у крефетац ал прцкофић ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pokusala da objasnim....ali nema fajde sto bi rekli ovi ovamo a Laki je to tako fino u potpisu svom objasnila.... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: Ma kakav forum....ovdje se ne svadjam ni s kim ja sma inace divna....to mi je drugo srednje ime  a koj je prvo ono sto i radim piskaram po forumu ...malo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
eto onako bi.. uFatila za ono malo kose pa bi sve glavom od zid i onako ničemu ne služi jer je prazna
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
obukla carape...i digla noge na stol
|
|
|
|
|
|