Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
MMnogo ti nesto Pittt ovo Pit ono nemoj ga tolko spominjat za stvarno ce ti prirasti za srce ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Pitt je moj mentor i kako se kaze za one kung fu, i ono dijudjicu, sansei.. e to moram da ga pominjem
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
aha,zajedno plesete trbusni ples ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Da bih volela,a ne mogu doci na forum izmedju 20-22h
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
idem da se izvazem ---zakljucak: samot o moze popraviti dan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
MeGi je napisao: ...da nas nema na Evroviziji Nema ni nas...ah! ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif) Al ajde...barem država malo štedi...bilo je vrijeme... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ta Eurovizija je svakako sranje da prostite na izrazu. posebno princip glasanja, tako da ni ne vidim smisao ucestvovanja, a ni pjesme mi nisu nesto...trosenje i para i vremena, ali vjerovatno je prestiz i kao neka izvjesna reklama zemlje. Bolje naprave svi sportasi sa samo jednom utakmicom vani.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa je da...gledale smo prošle godine mama, sestra i ja Eurosong i u 80% posto slučajeva pogodile koja će zemlja kome i koliko glasova dati...ove bivše SSSR zemlje skoro sve prođu u finale jer ih ima masu i svi su međusobno poklanjanju bodove...čudo jedno! Al dobro...nađe se svake godine barem jedna dobra pjesma!  Ove godine vjerojatno neću gledati jer mi bez naših nije zanimljivo...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
GiGi je napisao: Pa je da...gledale smo prošle godine mama, sestra i ja Eurosong i u 80% posto slučajeva pogodile koja će zemlja kome i koliko glasova dati...ove bivše SSSR zemlje skoro sve prođu u finale jer ih ima masu i svi su međusobno poklanjanju bodove...čudo jedno! Al dobro...nađe se svake godine barem jedna dobra pjesma!  Ove godine vjerojatno neću gledati jer mi bez naših nije zanimljivo... a i za to me zabole
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mojne apoteka ti je levo pa desno i nastavis pravo kad vidis ljude u belom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|