Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pic...Megi se drži onoga: mlađe je slađe... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
ma da, al' ovo je klinjo poznato je da nama treba malo dulje da sazrijemo
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ma da Nije dijete a godine ne znace iskustvo jer uporedit mene i njega eto zato sam tuzna i nema me cesto na forumu i nemam inspiracije nisam nesto uzbudjena sto sam ga videla al ugojio se, dobio stomak htela sam ga pitat je l mu djevojka dobro kuva, al nisam
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Megi...jel on zna da ga ti simpatiziraš?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
uh, ne mogu ovo slušati/čitati
aj ćao
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
eh duga je to prica gora od bilo kakve bajke za krstiti se, msm normalni ljudi bi se krstili:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jednom ćeš nam ju ispričati...kada budeš spremna...  Pic...ideš?
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Ovako bi izgledale reklame za poznate društvene mreže da je kojim slučajem internet bio prisutan davnih 60-ih godina prošlog veka...
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
jutros na forumu nema molene..nema iskre...nema vučice....hmhmhmhm...vrlo neobično...da ne kažem zabrinjavajuće... ..bolje da kažem zabrinjavajuće nego da kažem da mi nisu sve koze na broju... ...e posle ovog kazivanja sam nahebala k'o mali mrav....neće me vaditi ni jedna posebnost koze za koju znam...jedino me može izvadit' organizacija guslarske veceri sa pomenutim, k'o počasnim gostima... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne može tako, ja sam rezervisala kozu i to je moje, nadeni druge