| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Naopaki na stolice sjedi dvije kad ga Laya dohvati do smijanja mu nije svi ćemo čuvati malo bebiče dok Laya na Naopakog viče 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Najgora je napisao: [pacov.gif] Hahahaha pogodi te pesmica po sred cela
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
jedino smo Pitonja i ja izvisili veceras za trebe
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Naopaki na stolice sjedi dvije kad ga Laya dohvati do smijanja mu nije svi ćemo čuvati malo bebiče dok Laya na Naopakog viče  Kao andjeo rasiri krila, suza nek ti ne krene niz lice, jer ja cu te uvek voleti moja golubice
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Naopak je napisao: Najgora je napisao: [pacov.gif] Hahahaha pogodi te pesmica po sred cela da znaš ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Najgora je napisao: Naopak je napisao: Najgora je napisao: [pacov.gif] Hahahaha pogodi te pesmica po sred cela da znaš ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) Sorry... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Trile je napisao: jedino smo Pitonja i ja izvisili veceras za trebe Ja uvijek izvisim,a ne samo veceras. Hihihih
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pitt...nemaš pravi pristup..to ti je... Naopaki... ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Jesi cuo pitonjo?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Pitt...nemaš pravi pristup..to ti je... Naopaki... ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) U pravu si draga,potpuno...hihihih
|
|
|
|
|
|
|
|