| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Najgorice, jesi videla sad njemu dobra svaka
sta ti ja govorim drz' se ti mene
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Trile je napisao: aj bre, sa tim pozdravima vise bolje da se bavite poetikom, 'vako ko ja vidi, vidi Trile šeće nosi novca pune vreće za njim Laya se okreće Trile sa svoga puta skreće Brad je ukrao jednu vreću Naopakom prsti ka drugoj skreću Najgora odluči pomoći Triletu pa odnosi vreće jednom piletu Jel može ´vako?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Lezim gledam u nebo i razmisljam kako zvezde lice na tebe i odjednom pomislim ... jbt gde mi je krov
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
GiGi je napisao: Trile je napisao: aj bre, sa tim pozdravima vise bolje da se bavite poetikom, 'vako ko ja vidi, vidi Trile šeće nosi novca pune vreće za njim Laya se okreće Trile sa svoga puta skreće Brad je ukrao jednu vreću Naopakom prsti ka drugoj skreću Najgora odluči pomoći Triletu pa odnosi vreće jednom piletu Jel može ´vako? GiGi duso zasluzila si Ljubac ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
LaYa je napisao: Pusti Naopaki ti garazu svoju, bolje mečku parkiraj u moju... opsa sa opsa sa ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
au điđi! ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
neko je spomenuo pile laza odmah vadi vile, trči laza,vija graorane neće ni jedan da joj stane... opsa sa
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Pijem vino i rakiju vrucu i ne mislim na traktor i kucu. Sta ce meni vencanje i zena kad sa tudjom zivim bez problema!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*