|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ciju si to goozu stavila,,hahahaha ![[ljubiguzu.gif] [ljubiguzu.gif]](./images/smilies/ljubiguzu.gif) tvoju sigurno ne Bredi,a gde je tvoj as hahha il jezik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tu je,na sigurnom,bauahahahaah prema zidu,,,a jezik ce ti dobro doci,samo ces vidjeti ljubavi...m
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ciju si to goozu stavila,,hahahaha ![[ljubiguzu.gif] [ljubiguzu.gif]](./images/smilies/ljubiguzu.gif) tvoju sigurno ne Bredi,a gde je tvoj as hahha il jezik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tu je,na sigurnom,bauahahahaah prema zidu,,,a jezik ce ti dobro doci,samo ces vidjeti ljubavi...m Jaoooooo Bredi tvoj As iz rukava je gooza ,pa kuku lelleeee ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Bred sreco ne bojim se ja za to , ja ni noge ne perem u lavoru ....dzakuzi mi je sudjeno a unutra s Mili Dusom Naopaki dobro vece  Cas videla sam da si se zbunio , ali cutim ahahahahahah
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ne moj as je tvoja guza u mojoj ruci,ili rukama,,,bauhahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nikita je napisao: Bred sreco ne bojim se ja za to , ja ni noge ne perem u lavoru ....dzakuzi mi je sudjeno a unutra s Mili Dusom Naopaki dobro vece  Cas videla sam da si se zbunio , ali cutim ahahahahahah Da znam,i onda ce onaj zamotavati cokoladu,,,bauauauhahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Ne moj as je tvoja guza u mojoj ruci,ili rukama,,,bauhahahah Bredi,pa ne budi tako siguran...znas kakva je sve puca od jedrine,nemas ti te snage za nju,da te nosim na savesti nemam herca,veruj mi, a jao kad bi je samo vido,pa ti bio ko ovaj mišić pao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Sto cutis Nikita, zbunjujes me jel 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ne moj as je tvoja guza u mojoj ruci,ili rukama,,,bauhahahah Bredi,pa ne budi tako siguran...znas kakva je sve puca od jedrine,nemas ti te snage za nju,da te nosim na savesti nemam herca,veruj mi, a jao kad bi je samo vido,pa ti bio ko ovaj mišić pao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nedao Bog dugog cekanja,znaci dobra si ko bajadera,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ne moj as je tvoja guza u mojoj ruci,ili rukama,,,bauhahahah Bredi,pa ne budi tako siguran...znas kakva je sve puca od jedrine,nemas ti te snage za nju,da te nosim na savesti nemam herca,veruj mi, a jao kad bi je samo vido,pa ti bio ko ovaj mišić pao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nedao Bog dugog cekanja,znaci dobra si ko bajadera,,,hahahah ako je tebi bajadera vrh, niš od tebe ![[thumbdown.gif] [thumbdown.gif]](./images/smilies/thumbdown.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 213 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|