|
| Autoru |
Poruka |
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Naopak je napisao: E sada si ugasila Lana.... naopakiiiiiiii,ti sumnjas u mene ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
lana je napisao: Naopak je napisao: E sada si ugasila Lana.... naopakiiiiiiii,ti sumnjas u mene ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif) Hahahaha ne taman posla...nego znam Pitta pa zbog toga, on kao macak na pastetu kad navrne
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Cek Lane,jel ti mene vilis ili ne,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Pa "vili" te naravno...ruke ti se tresu pitonjo...
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da nisi malko ljubomoran,,,ihihihhihi,aaa,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Da nisi malko ljubomoran,,,ihihihhihi,aaa,,, Ja...e moj decko, samo se ti voli kolko ti zelja, ja samo pisem ono sto vidim.Hajde oslobodicu ti kafanu...nastavi
Poslednji put menjao Naopak dana 26 Apr 2013, 23:11, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
fijuuu od kada niko nije pesmicu neku zalepio ovde...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Da nisi malko ljubomoran,,,ihihihhihi,aaa,,, Ja...e moj decko, samo se ti voli kolko ti zelja, ja samo pisem ono sto vidim.Hajde oslobodicu ti kafanu...nastavi Ajde ne budi ljubomoran,pa ovo je samo net,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Da nisi malko ljubomoran,,,ihihihhihi,aaa,,, Ja...e moj decko, samo se ti voli kolko ti zelja, ja samo pisem ono sto vidim.Hajde oslobodicu ti kafanu...nastavi Ajde ne budi ljubomoran,pa ovo je samo net,,, Ma kakvi...evo sklonio sam se, idem da se igram a ti cepaj
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 132 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|