Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Ja sam u jednom periodu "vršnjaka" zvao Miško ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma nije problem samo da trknem da liznem malo rakijice ahahahaha kad se raspizdim pa pocnem da drndam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ophisaurus je napisao: Ja sam u jednom periodu "vršnjaka" zvao Miško ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) sve je dobro dok ga ti tako zoves..ako ga 'ONA' podje zvati tako hmmmmmm ne znam sta bih ti rekla 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE je napisao: ma nije problem samo da trknem da liznem malo rakijice ahahahaha kad se raspizdim pa pocnem da drndam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) SHE,hajde.....ja sam se ugrejala ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne znam dal smem odmah pocnem da pisem o onim stvarima ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kojim stvarima? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Naravno SHE,kasnije cu ti pokazati jos jednu svoju sliku. Moje najgore izdanje ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Nisam ni pomislila da ostavim,izvini sto zelim da budes nesto drugo.
|
|
|
|
|
|