| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mala na dijeti
nece tako nikada cike da ti porastu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
nabićeš mi komplekse...nemoj nesam gladna
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
dorbo veče svima Niki, daj griz
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Najgora je napisao: ne hvala ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) sta ne hvala ? ja bome gladna sam .... ebes lepotu , te ne jedi slatko , te ne jedi masno , te ne jedi nista ....a meni vukovi coporativno zavijaju posle budu toliko glasni da ne mogu zaspati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
auuuuuuuuuuuuuuuuu,nemas pojma koliko sam gladna,ni rucala nisam ,sta mi radis sad moram večerati ![[jede.gif] [jede.gif]](./images/smilies/jede.gif)
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Nikita je napisao: Najgora je napisao: ne hvala ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) sta ne hvala ? ja bome gladna sam .... ebes lepotu , te ne jedi slatko , te ne jedi masno , te ne jedi nista ....a meni vukovi coporativno zavijaju posle budu toliko glasni da ne mogu zaspati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Svaka ti je ko u Njeguša,bravo ti ga bate
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Nikita je napisao: Najgora je napisao: ne hvala ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) sta ne hvala ? ja bome gladna sam .... ebes lepotu , te ne jedi slatko , neam ja tih problema...uzmem šta mi se dja kad hoću ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
nisam ni ja kad sam zjakaca i jurim samo kao nemam vremena a uvece odlepim ..... ma ne isplati se biti lepa u danasnje vreme ahahahahah navali na klopu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
nesam u klopnom fazonu...fala ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Najgora je napisao: nesam u klopnom fazonu...fala ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) pa daj pivo onda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|