|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ja i Lana cemo na pravi rostilj,,, Možda je ona vegetarijanka..što ti znaš.. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma njoj cu dati mrkvu,krastavac i bananu,,,voce i povrce..hihiihih
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: I pazi kako pises,sve oci Foruma su uprte u nasu prepisku,fino srici recenice,zarez,tocka i to neka sve bude gramaticki korektno... Piše sremica samo tako i ne stidi se citavog foruma a sad jedan ljub iz NS ps:samo te posmatram ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E tek si sad nahebala ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ja i Lana cemo na pravi rostilj,,, Možda je ona vegetarijanka..što ti znaš.. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma njoj cu dati mrkvu,krastavac i bananu,,,voce i povrce..hihiihih ma uze mi reč iz usta, ja ti bas namenila bananu u zamenu za jezik ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Gigi samo nemoj da vola okrecemo dosta nam starog i neukusnog mesa  Bez brige...bit će to čevapi, pljeskavice, vratina, ražnjići i taj đir... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) vjerujem ja u tebe neka bude i piletine..mlade po mogucnosti ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
GiGi je napisao: Molena je napisao: Gigi samo nemoj da vola okrecemo dosta nam starog i neukusnog mesa  Bez brige...bit će to čevapi, pljeskavice, vratina, ražnjići i taj đir... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) E bas to, a pitt neka jede vola ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: I pazi kako pises,sve oci Foruma su uprte u nasu prepisku,fino srici recenice,zarez,tocka i to neka sve bude gramaticki korektno... Piše sremica samo tako i ne stidi se citavog foruma a sad jedan ljub iz NS ps:samo te posmatram ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Cuj iz NeoPlante,,,zanimljivo,zanimljivo,,,
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
videh negde NS koja je to iz NS
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: A ja i Lana cemo na pravi rostilj,,, Možda je ona vegetarijanka..što ti znaš.. ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Ma njoj cu dati mrkvu,krastavac i bananu,,,voce i povrce..hihiihih ma uze mi reč iz usta, ja ti bas namenila bananu u zamenu za jezik ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Nisi ni ti luda,a za sve ostalo tu je MasterCard,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: I pazi kako pises,sve oci Foruma su uprte u nasu prepisku,fino srici recenice,zarez,tocka i to neka sve bude gramaticki korektno... Piše sremica samo tako i ne stidi se citavog foruma a sad jedan ljub iz NS ps:samo te posmatram ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Cuj iz NeoPlante,,,zanimljivo,zanimljivo,,, Hoces reci da volis svinjetinu ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
pazi ti njih kako nece da me vide
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 104 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|