|
| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Molena je napisao: jaooo paz sad hahaha opet moram do wc-a hahaha Mo vrati se ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

Pridružio se: 16 Mar 2013, 15:10 Postovi: 3512
|
Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: lana je napisao: jezik ,ma to se da primetiti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Pa i jezik je ponekad ubojito oruzje,ako me razumjes LEpa Lano,,hihihih jezku nikada nisam davala prvenstvo ,al ti ocito uzimas jaci adut ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ima vremena,jos si mlada,doce i to na red,pa nemozes odmah sve znati,tako sam i ja prije,,bauhaus e duso ,mislis dobro je kad mislis,al jezik nikada ne moze zameniti adut hhaaha jao mangupe
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopak je napisao: oteraces sve Pitt Ne brini dok si ti tu sve ce ostati,,,,garant! Ma ja nemam razlog da brinem pitonjo...uzivam samo tako.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Sad ce ona,pa nemre to tak brzo,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Sad ce ona,pa nemre to tak brzo,,hahahah nemere? otkud to kad imas jezik ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Lano,ajmo ovako reci,imas kucu a imas i pomocnu zgradu,kuca je glavna ali i pomocna zgrada zatreba,,,kontare,,,
|
|
|
|
|
|
|
seka
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: Lano,ajmo ovako reci,imas kucu a imas i pomocnu zgradu,kuca je glavna ali i pomocna zgrada zatreba,,,kontare,,, ma Lana teeb dobro skontala od pocetka,a kontare ti mene ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I odakle se ti odjednom pojavi Lano,to valjda ovih dana,,,
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
E sad mu krivo sto nije dolazio ovih dana...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Jel netko od vas voli roštilj? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 95 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|