Da imam jako cvrst san. Nista me ne mori kazu

Uglavnom, ustanem jutros i spremam se na posao, kad sms....komsinica i prijateljica koja zivi ispod mene u stanu ( a kompleks gdje zivimo je na principu onog smjestaja ako se sjecate serije Melorise Place), pita me kako sam i jesam li cula sinoc onu vrisku i kriku, kao ona se prepala nije mogla spavati, imala nocne more. Citam i nemam pojma o cemu ona pise..i u zurbi , kontam poslije cu joj odgovoriti nemam sad vremena. Palim u kuhinju kad tamo moja cimerica, kaze dobro jutro i odmah pitanje : "Kako si ti, jesi li cula sinoc onu vrisku i kriku?"

WTF
Gledam je i kontam..sta se desilo sa mnom sinoc haha..nista nisam cula. I objasnim joj kako me ova isto pitala, i da nemam pojma o cemu one govore..i hajde kao pitat cemo strazare kad krenemo na posao.
Prvo smo pomislili da je neko dozivio neko prosvjetljenje u protestantskoj crkvi preko puta nas jer vec nekoliko dana slave i pripremaju se za Uskrs valjda..a i inace stalno nesto vriste i kriste.
Medjutim...paf djavla.
Kazu nam poslije strazari sta je bilo...Istina, bila je vriska i kriska oko 4 ujutro, i trajalo je to nekih dobrih pola sata. Jako ruzna situacija kazu.
Lik koji radi za MONUSCO, ogranak UN-a, mladji lik...a koji takodjer zivi u nasem kompleksu, je doveo prostitutku. I ona nije bila zadovoljna kolik joj je ovaj platio i pocela je da vristi i nisu je mogli zaustaviti. Problem je jer ona s lakocom moze da ti natovari policiju na vrat, a posebno kad neko ko radi za takvu organizaciju ima pravila koja mu nalazu da ne smije imati 'kontakt' sa prostitutkama a i one su najcesce u dosluhu sa policijom, a on ostaje bez posla i bez place od minimalno 6000 $ mjesecno, a radi prostitutke kojoj je mozda trebao platiti 50 $, a on joj dao mozda 30 $ !!!
Muskarci su nekada bas gupi idioti....zakljucila sam i to pored toga sto sam zakljucila da imam cvrst san.