Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
pa malo..znaš ono, nisam laka, fina sam i to
a šta me ofiraš
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
poHvaljujem Laki.. .. jbt recepti su joj vrh ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
kritika za Srećicu nema je opravdano, samo ako se ljubaka ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: kritika za Srećicu nema je opravdano, samo ako se ljubaka ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pohvala za wu zato sto se ponadala da se ljubakam a kritika za mene sto se ne sunjam ulicama ,da uvatim zrtvu ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Kritikujem Trileta...eto tako...pustio da čeznem za njim i baš ga briga... ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Kritikujem Trileta...eto tako...pustio da čeznem za njim i baš ga briga... ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) kritikujem Senku sto pokazuje svoja osecanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Ne bih ja da nije Trile u pitanju... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

|
Senka je napisao: Ne bih ja da nije Trile u pitanju... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) ma ajde molim te nikakav muskarac,los forumas,sta tu ima da ti fali ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Senka je napisao: Kritikujem Trileta...eto tako...pustio da čeznem za njim i baš ga briga... ![[nevjerica.gif] [nevjerica.gif]](./images/smilies/nevjerica.gif) kritikujem Senku sto pokazuje svoja osecanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) She , ti kad bi mogla poljubila bi svoju *u*icu ![[smeh.gif] [smeh.gif]](./images/smilies/smeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Vid Mojneta ne menja fazon, ostao je dosledan  Sto se trileta tice, gde li taj Subotar da mi je znati, namazanko je to opasan 
|
|
|
|
|
|