Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Zamisli d asi na kafi sa ovim forumasima,svakim posebno vodio bi pricu o.... Molenom -o babinom zdravljuHajdi- ha? ko to?Triletom- TIPS- teorija i praksaLaYom- o mom neglasanju za najubaviji avatar
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Picard odgovaraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zamisli da u restoranu cujes razgovor neke dvi forumasice pricaju o forumu je l bi im prisao i sta bi rekao? Je l te nekad muvao muskarac, kakos i reagovao?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
MeGi je napisao: Kad bi te bilo ko od forumasa ugledao na ulici, onako kako prolazis sta mislis sta bi prvo pomislili o tebi? msm koji bi komentar prvi bio.... kakav snob 
Poslednji put menjao Picard dana 01 Mar 2013, 22:09, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je napisao: MeGi je napisao: Zamisli d asi na kafi sa ovim forumasima,svakim posebno vodio bi pricu o.... Molenom -o babinom zdravljuHajdi- ha? ko to?Triletom- TIPS- teorija i praksaLaYom- o mom neglasanju za najubaviji avatar ahaha sorry Hajdi ...mislila sam na Juliu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Poznata licnost koju bi iz topa startovao je........? Sa koja 2 forumasa bi otisao na ljetovanje a sa kojim na zimovanje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
e idem jesti
odgovorim kasnije
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
jedes u ovo dobaaaaaaaa majkooo milllaaa Postyavicu pitanja i idem ne odgovoris li gotov si ne postojis vise na ovomf orumu -Zove te djevojka da idete na veceru, isto vece zovu te drugari da idete u striptiz klub, gdje bi ti otisao? -U cemu najvise volis vidjeti svoju djevojku? (odgovor golu, se ne racuna) -Hoces li ikada popuniti "Ne ljuti se covjece" i staviti po 1 forumasa? -Koliko posto si andjeo a koliko djavo? -Koji prekrsaj najcesce pravis u voznji? - Branis li svojoj djevojci da se oblaci provokativno? - Djevojka ti kaze "Slikam se za playboy" tvoja reakcija je.......? - Je l bi se ti slikao za "Playgirl" -Depiliras li noge, a ljubavni tepih? - Jesi li ikada platio za sex? -Gledas li filmice? -
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gleda filmice jasta da gleda. ,,,hahaha
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gleda filmice jasta da gleda. ,,,hahaha gledas li ti? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Picard je l si nekad prevario djevojku? - Priznas li kad prevaris ili krijes? - Tvoj najveci porok je....? - Koristis li pp, vise salju tebi ili ti drugima? - Nosis li vunenke-vunene carape? - Selo ili grad, gdje bolje? - Pamtis li prvi poljubac?
|
|
|
|
|
|