Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sedeti kod kuce i kukati kao ja Bas sam tuzna,jer mi je dosadno da sedim kod kuce a ne znam nista da radim ne znam ni gde da trazim posao, sutra cu da kupim oglasnik za pocetak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i vec znam da ce da traze pekare i za kafic a ja nisam za to Nista mi ne preostaje nego odmah da odem kod Kineza,tamo bar znam da ce me odmah primiti i bez iskustva ikakvog:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Sedeti kod kuce i kukati kao ja Bas sam tuzna,jer mi je dosadno da sedim kod kuce a ne znam nista da radim ne znam ni gde da trazim posao, sutra cu da kupim oglasnik za pocetak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i vec znam da ce da traze pekare i za kafic a ja nisam za to Nista mi ne preostaje nego odmah da odem kod Kineza,tamo bar znam da ce me odmah primiti i bez iskustva ikakvog:)) Nemoj Megice, bolje sedi kuci nego kod njih da radis.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Place mi se od tuzne sudbine de Naopaki daj da naslonim glavu na tvoje rame Ma nijhe mi do plate nek mi daju 10 000 meni dosta nego ne mogu po ceo dan da sedim kod kuce,dosadnoooo
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Place mi se od tuzne sudbine de Naopaki daj da naslonim glavu na tvoje rame Ma nijhe mi do plate nek mi daju 10 000 meni dosta nego ne mogu po ceo dan da sedim kod kuce,dosadnoooo nisam mislio na platu ali nemoj se ponizavati da radis kod njih ako ti nije preko potrebno u tome je stvar evo ti rame de navali
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa onda ceo zivot nikad nista necu znati raditi Nikad se necu zapoliti sto sam zavrsila jer sada nema posla,a kad bude bilo trazice ali opet necu imati iskustva Kako god okrenes,sedi i placi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Tara
|
|

rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
|
Razmišljam,razmišljam i samo me boli glava.
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
na odmoru sam tako da nema razmisljanja ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako me mrzi da se tusiram a moram
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
како гуза сама фрцка уз те тактове јбга досадна сам ал воооолем да се гибам у тој ритам
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
sta doruckovati?
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
|