Autoru |
Poruka |
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Molena je napisao: Najgora je napisao: Molena je napisao: Sexy scene bih snimala sa Najgorom  iju! kakvo iznenadjenje se znamo nas dve odnekud? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ti si lutka sa naslovne strane ti si deo vojnickih snova.....itd  se zelis upoznati mozda ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) stobom...uvek heh skoro sam na jednom forumu videla interesantnu temu koja se tiče energije i seksipila prekoneta, pa da te priupitam: da li možeš da prepoznaš nečiju seksualnost preko neta? 'nako preko ekrana ti neko deluje baš sexy, ima lep rukopis i to I da li uopšte imaš receptore za prepoznavanje energije drugih? ( virtuelno naravno)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Imam jos jedno skatljivo pitanje Da li si imala seksualnih odnosa sa zenom? U prevodu, da li si BI ili L? (Ne moras da odgovoris ako neces) ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Najgora je napisao: Molena je napisao: Najgora je napisao: Molena je napisao: Sexy scene bih snimala sa Najgorom  iju! kakvo iznenadjenje se znamo nas dve odnekud? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ti si lutka sa naslovne strane ti si deo vojnickih snova.....itd  se zelis upoznati mozda ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) stobom...uvek heh skoro sam na jednom forumu videla interesantnu temu koja se tiče energije i seksipila prekoneta, pa da te priupitam: da li možeš da prepoznaš nečiju seksualnost preko neta? 'nako preko ekrana ti neko deluje baš sexy, ima lep rukopis i to I da li uopšte imaš receptore za prepoznavanje energije drugih? ( virtuelno naravno) Net seksualnost...pa vidi ako zelis da ostavis dojam osobe koja zraci seksualnoscu onda i pises u skladu s tim. Nastojim donositi misljenje o osobi a temelju slova koja ostavlja na netu jer to je na netu rijec koju u reali izgovoris..i nedavno smo imali raspravu na netu gdje je jedna forumasica napisala, kao ja ne pisem o tim stvarima...to je moja intima. Msm WTF. Imati misljenje nije isto sto i pricati 'svoju' pricu. Recimo ...usput cu da odgovorim i na pitanje od Zlobnog...., ja nisam imala nikada sex sa zenom...poljubac da, kao prijateljice dirale i ispipavale jacinu sisa kod one druge hehe, ali nemam tog iskustva...sto ne znaci da ne mogu napisati da mislim da je to vjerovatno super dozivljaj, jer ni jedan muskarac ne moze poznavati zensko tijelo kao sama zena...i da mi sex u troje u kombinaciji sa dvije zene i jednim muskarcem izgleda i zvuci dosta primamljivije nego dva q. Neko ce na temelju te moje izjave mozda zakljuciti ko zna sta, ali sam svjesna da ostavljam taj prostor da me neko pogresno protumaci, i preuzimam rizik..ne pravim se nesto sto nisam  .... I u reali se covjek dobro zaebe, a ne u virtuali gdje si max ogranicen. U reali priznam i kazem da sam se zaebala kada pogrijesim u procjeni, to i ovdje priznajem. Ali sto se tice energije..to se moze prepoznati..mozes prepoznati po slovima i mislim da mi to ide ok (bar do sada nisam imala pogresnih procjena)..mozes prepoznati, dobru i losu energiju koju ti kroz slova pruza druga strana... 100%
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Postavljam Picarda 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Na stolici je : Picard
Dakle nastavljamo....
Picard da si poznata licnost, i sad treba da izaberes pesmu, snimas duet i snimis spot -Koga bi sa foruma zaduzio da ti napise tekst? - Sa kim bi snimio duet? - Sa kim bio snimio seksi scenu u spotu?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da mozes da biras komsije izaberi jednog forumasa - Komsija sa leve strane : -Komsija sa desne strane: Koga sa foruma bi obavezno pozvao na rodjendan, a koga cisto radi reda, i kasnije molio Boga da ne dodje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Na stolici je : Picard
Dakle nastavljamo....
Picard da si poznata licnost, i sad treba da izaberes pesmu, snimas duet i snimis spot -Koga bi sa foruma zaduzio da ti napise tekst? - Sa kim bi snimio duet? - Sa kim bio snimio seksi scenu u spotu? Emilija tekstopisac, Zlobiša svira, molena back vokal sa Trikijem scena, da ga razotkrijem konačno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zamisli d asi na kafi sa ovim forumasima,svakim posebno vodio bi pricu o....
Molenom- Hajdi- Triletom- LaYom-
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Da mozes da biras komsije izaberi jednog forumasa - Komsija sa leve strane : -Komsija sa desne strane: Koga sa foruma bi obavezno pozvao na rodjendan, a koga cisto radi reda, i kasnije molio Boga da ne dodje? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa recimo Pittka s lijeve strane, on mi djeluje nekako sav 'lijevo' a desno, debilko, definitivno debi... pravo 'desno' 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kad bi te bilo ko od forumasa ugledao na ulici, onako kako prolazis sta mislis sta bi prvo pomislili o tebi? msm koji bi komentar prvi bio....
|
|
|
|
|
|