|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Boss je napisao: SHE je napisao: Nikad se više ne bih registrovala na forum na kom pišu Megi,laza,tw,vucica,sin brut,Trile,Pickard,pitt,mojne Razumece ko treba Razumeo sam. Nemoj više da dolaziš molim te. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Dragi Boss,lepo što si razumeo Od tebe ne bih očekivala drugačije Gde da ne dolazim reci...dečkić?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
SHE je napisao: Boss je napisao: SHE je napisao: Nikad se više ne bih registrovala na forum na kom pišu Megi,laza,tw,vucica,sin brut,Trile,Pickard,pitt,mojne Razumece ko treba Razumeo sam. Nemoj više da dolaziš molim te. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Dragi Boss,lepo što si razumeo Od tebe ne bih očekivala drugačije Gde da ne dolazim reci...dečkić? ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Pri tom nemoj da misliš da si mi nešto posebno srcu mio ,budi jasan i konkretan I nemoj mi slati poljybce,pusti me tog virtuelnog sranja
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ko gubi ima pravo da se ljuti Znam iz sopstvenih primera A bilo ih je mnogo Piši šta hoćeš Ne zanima me Zato što Ne znaš Da daš odgovor Na jednostavno pitanje I to govori dosta o tebi
Jedva čekam subotu Jedvaaaaa
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ideš na odmor Zasluženi odmor
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
SHE je napisao: Ko gubi ima pravo da se ljuti Znam iz sopstvenih primera A bilo ih je mnogo Piši šta hoćeš Ne zanima me Zato što Ne znaš Da daš odgovor Na jednostavno pitanje I to govori dosta o tebi
Jedva čekam subotu Jedvaaaaa OK. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 49 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|