| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Najgora...zdravo! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
vid' najbolje
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
ćao GiGi trile i ja se tebi radujem ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ste se opravili?
Poslednji put menjao Najgora dana 22 Apr 2013, 13:17, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: zdra'o drugari ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) pa de si ti čekam te danima
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
znaci vidi mi se
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: zdra'o drugari ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) pa de si ti čekam te danima eih sad...baš ti ja falim ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Trile je napisao: znaci vidi mi se zakopčaj se ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: Najgora je napisao: zdra'o drugari ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) pa de si ti čekam te danima eih sad...baš ti ja falim ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) uvek kako si ti kako tvoji ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Iskra je napisao: uvek kako si ti kako tvoji ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) eto...mrdamo još uvek šta sam važno propustila?
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: uvek kako si ti kako tvoji ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) eto...mrdamo još uvek šta sam važno propustila? nemam pojma ništa bitno verovatno
|
|
|
|
|
|
|
|