Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Zex jel ti se svidja pevaljka?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
uz kaficu ne ide politika bre vec neki tracevi ajmo sad nova kafa i sve jovo na novo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Naopak je napisao: Zex jel ti se svidja pevaljka? Ako je ona iz ''Pokloni pesmu'' , sviđa mi se... Kako ne... Ja nisam probirljiv ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Bas ta....a ja uzeo obe, ujedno dobio i ti jos jednu na poklon
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Hvala Bro... Pitaju li se one šta ili je na nama da ih preuzmemo ? heh Evo Naopaki jedan predlog za kupatilo 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Hehehe, osmeh ki upisan Tenks druze
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
je l to nishka banja topla voda ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi bravooooo, zaheban ovaj Zex
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Ovako sam ja hteo da napravim kupatilo, a majka navalila tuš kabina, pa tuš kabina... Zar nije ovo bolje... Čak sam imao i promoterku da mi cirka u kadi, a ona ni da čuje... Šta ćeš. Takve su majke. Stalno miniraju...heh
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ne kontam ti avatar je l to izlazi jing jang? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|