Autoru |
Poruka |
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
MeGi je napisao: ma zex mozda grli unuka a gdje se vidi da je to taj malo je mutno a i ko je to snimao, moze da potvrdi Ne znam ko je snimao, ali očekujemo i nove snimke... Ima toga puna arhiva... Videće se uskoro Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] znate da je u septembru opet parada  Kačavenda će da ih blagosilja, a posle će da ih vodi kući na ručkić ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Zašto Bože me oprosti ? Kačavenda nije Božiji izaslanik. On je otpadnik od vere koji je duhovnost zamenio bembarom... Da menjamo temu.... Gde su svi ? Slabo nešto naroda večeras
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Zex ne znam valjda lepo vreme .. mozda su u skitnji slabo sam bila danas.. ceo dan neka guzva gosti i ako
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Kako je u sedištu SNS-a ? Jel' si spremila belu majicu i crvenu maramu za slet ? Čuo sam da će Toma paradirati Pored skupštine, pa je red da se čovek dočeka. Ja sam planirao da mu uručim neku plaketu... Dosta je on delio ordenja... heh
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Žex je napisao: Kako je u sedištu SNS-a ? Jel' si spremila belu majicu i crvenu maramu za slet ? Čuo sam da će Toma paradirati Pored skupštine, pa je red da se čovek dočeka. Ja sam planirao da mu uručim neku plaketu... Dosta je on delio ordenja... heh pa valjda ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ima da se napirlitam posebno za tu priliku ja bi mu samo nešto drugo udelila al se osušilo pa nema smisla nije red razumeš bate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
Pozdrav u kafanče...šta ima novega... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Senka evo malo ćaskamo bistrimo politiku ![[soljakafe.gif] [soljakafe.gif]](./images/smilies/soljakafe.gif)
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Iskra je napisao: Žex je napisao: Kako je u sedištu SNS-a ? Jel' si spremila belu majicu i crvenu maramu za slet ? Čuo sam da će Toma paradirati Pored skupštine, pa je red da se čovek dočeka. Ja sam planirao da mu uručim neku plaketu... Dosta je on delio ordenja... heh pa valjda ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) ima da se napirlitam posebno za tu priliku ja bi mu samo nešto drugo udelila al se osušilo pa nema smisla nije red razumeš bate ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Razumem te. Veri gud bate ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] znate da je u septembru opet parada  znam idem je l ces i na mene tako bljucati zezam se
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|