Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma kakva veza jbt ko bi svima ugodio kad sam posizila radi njega svi su drvljem i kamenjem na mene nemoj Moli, sta ti je...sta si pukla sad kad pokusavam imati kulturnu , kurtoaznu komunikaciju opet ne valja uhhhhh...ljudi ljudi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
iz krajnosti u krajnost nije li tako
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jeste..ali zar je ovdje moguce drugacije i nije bas krajnost, ne govorimo o mrznji i ljubavi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: ma da!? kakva promjena, kod koga i kako si to zakljucila haha msm sta te natjera na tako nesto. Julia...ti si meni car, majke mi..s tobom nikad nije dosadno  E pa sad..ne mogu ti ja namettati svoja zapazanja... ps..a nije me nateralo nista..bilo mi dosadno..pa analizirala.. 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Dan je lepo poceo, nadam se da ce sve biti ok i da cu dobiti pozitivne vesti posle jedan da je operacija uspela.
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Комшинице, Опрости, што понекад лупим глупост. Ништа лично, веруј ми. Само налетим на неку реч, реченицу, ситуацију, која је згодна за каламбур, извртање, контру... Чисто језичке егзибиције. Тада видим само ту реч или ситуацију. Не видим личност иза те речи. Зато је понеки мој коментар неприличан... Даклем, опрости.
Чини ми се да наслућујем о чему се ради. Од свег срца желим да се то заврши на најбољи могући начин. Да и даље љубиш своје најрођеније. Да ти што дуже трају...
Љуби те чика Мад...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Komsinice...nadam se da ce se biti ok. Glavu gore  ... samo pozitivno misli.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Hvala vam puno. Izvinite vi sto ja ovih dana nisam sama svoja.
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Komsinice imas i moju podrsku iako nisam bas u toku o cemu se radi
tema:Kone je divna, a avatar joj je jos divniji
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|