Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: Mojne je napisao: Senka viršlo moja I ti meni nedostajes  pohvaljujem ovo dvoje jer se voledu 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
danas je petak za....... dobru muziku.. naci nema kritike ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) HvalimIskru..jer je ok!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MARRIIN je napisao: [dzokac.gif] HvalimIskru..jer je ok! o pa fala vi Mare takodze i ja moram pohvaliti Mareta koga boli brigada za dubioznu analizu forumasa kad je tu on se zeza.. petežno samnom jer zna da mu necu zameriti inace mnoge bih mogla pohvaliuti a i kaze se karati sto znaci GRDITI da se razumemo jer svako tura nos di mu nije mesto pa dodje do problema.. a kad se okrenu shvate da problemi su odje picin dim u odnosu na realu i opet cu da ponovim .. postujte se ljudi jer život je jedan .. kakav god da je nas je ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hahahahhaha Iskra meni si smijesna kad pises ovako...picin dim prvo  hahaa, kad ne pado sa stolice a drugo dugacak post. sto se tice napisanog sadrzaja...problem je jer nas nema i malo nas je, zato i dolazi do cega dolazi....iako se iskristaliziralo vec ko koga ''mirise'', ko se ne voli...i to je jasno i treba postovati to. taman posla da mi svi valjaju i da sam sa svima ok....pa jos da istim tim trepcem i nesto njanjačem...kako da necu  Inace Marin mi je mljac...pohvaljujem. a i on bi mene,.. isto to ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45984
|
Pohvaljujem Molenu za tekstove na svom blogu...posebno onaj 'Znaš...'... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
И ја бих је похвалио, али она је то писала пре него што сам дошао на овај форум. А како форум мало-мало па цикне, не знам дал је нешто и остало за читање? Уосталом, више волим да је гледам него да је читам...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
MAD BOOKSELLER je napisao: И ја бих је похвалио, али она је то писала пре него што сам дошао на овај форум. А како форум мало-мало па цикне, не знам дал је нешто и остало за читање? Уосталом, више волим да је гледам него да је читам... Forum nije ciknjavao već duuugooo,dugo...i neće više ni ciknjavati... A te tekstove je Molena skoro pisala...  ...tad kad sam je i pohvalila...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Pohvaljujem Laki za divan zimski logo...i od srca joj zahvaljujem... ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nema ni jednog animatora 
|
|
|