Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskra je napisao: joj što ste zobraznice..  falite se sa letom dok se mi patimo ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) Ma tu je kod nas jučer pokazivalo da je na suncu 35 stupnjeva... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
LaYa je napisao: Moraces da ga skines  Nema problema, imam ih još puno. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Milo mi,  Msm,da ti se dopada 
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: Iskra je napisao: joj što ste zobraznice..  falite se sa letom dok se mi patimo ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif) Ma tu je kod nas jučer pokazivalo da je na suncu 35 stupnjeva... ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) evo mene kod tebe iz mesta dolazimmmm uf što me neko ne kazni i pošalje na more da zivim tamo
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: GiGi je napisao: evo mene kod tebe iz mesta dolazimmmm uf što me neko ne kazni i pošalje na more da zivim tamo Evo, ja te kažnjavam da dođeš k meni pa ćemo na more... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
kod mene je stalno vruce..prevruce i ide mi vec a zivce samo mi fali moje moreeee al jos malo
jao Laki...svidja mi se puno tvoj novi avatar odlican ....mljac
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
dobro je,vruce pa vruce neka vas neka,baricemo se i mi al onda cemo kukati kako nam je pretoblo rdjavom... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
GiGi je napisao: Iskra je napisao: GiGi je napisao: evo mene kod tebe iz mesta dolazimmmm uf što me neko ne kazni i pošalje na more da zivim tamo Evo, ja te kažnjavam da dođeš k meni pa ćemo na more... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) što volem vake kaZne ja ne znam kako ne ko moze da ne voli more ja ga obozavam doduše zato ne volim sneg.. zimu i skijanje ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Iskra je napisao: ja ne znam kako ne ko moze da ne voli more ja ga obozavam doduše zato ne volim sneg.. zimu i skijanje ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) Ja volim i more i snijeg...srećom i jedno i drugo mi je blizu...  A ideš kamo na ljetovanje?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
само вам махам уживајте одок ја да радуцкам пс једва чекам петковДанак ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|