|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
GiGi je napisao: Layo brzo ozdravi!  Imam pitanje...Pitt ovuda studira i analizira druge...je li netko njega prostudirao? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) Pa nemam pojma,nek me studiraju i doktoriraju,sto se mene tice,bit cu pokusni kunić,ako treba,,,sve za nauku,,,hahahhaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Lazo krajnike je najbolje van,inace ce te muciti nonstop,,,
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
LaYa je napisao: Gigi,sta ima njega da studiramo,ludo bilo i ostalo  A i to što kažeš... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ludo i nezaboravno,to si htjela kazati,,,hahahaha
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pitt bi rado bio pokusni kunic neke fine tete u minici sa znakom ambulante,ju ju Gigi,samo ti slusaj mene,ja ti zbam pita ko staru kantu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ludo i nezaboravno,to si htjela kazati,,,hahahaha E ovakve samouvjerenosti ne vidjeh često... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: Pitt bi rado bio pokusni kunic neke fine tete u minici sa znakom ambulante,ju ju Gigi,samo ti slusaj mene,ja ti zbam pita ko staru kantu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) E Lazo mozda tako i bude,vidim imas i ti viziju,,,hahaha
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
da,da gledam evroviziju,kad je?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
LaYa je napisao: da,da gledam evroviziju,kad je? U petom mjesecu u Švedskoj...ne mislim to s medicinskom sestrom si blizu,,hihihih
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Ma znam ti ja to Pitt,al nekad valja se malo i napraviti lud
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 137 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|