|
Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pitt hello! ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Rajo,narode,svijete,achtung,achtung!!!Jos jednom procitajte post o nasim saltkim i divnim forumasicama,ovaj post se mora procitati nekoliko puta da bi se shavtila sustina,jednom ko nijednaom,a dvaput ko nijednom,,ovladajte gradivivom,,,,idemooooo
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E Gigi,ima li sunca u tvome zavicaju,,,jesi li dobro i to!?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ima sunca, ima...kod tebe? Ma ja sam ti uvijek dobro...što ću... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Ima sunca, ima...kod tebe? Ma ja sam ti uvijek dobro...što ću... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ima ima sunca,hvala Bogu,slutim proljece,samo sto nije,no reci mi jesi li ti udana i koji ti je status,,,slobodna,razvedena,na stand bayu,nadajuća,,,,!?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
To si me već pitao... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Rekla sam ti da mi je još rano za udaju... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: To si me već pitao... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Rekla sam ti da mi je još rano za udaju... ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) A jesam,ma kako rano,darga moja,evo 14h proslo,zanci ti si između dvadesete i tridesete godina,ma bravo,,,,cestitam,,,
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Jesam. Što mi točno čestitaš? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Jesam. Što mi točno čestitaš? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) To sto si mlada.lijep i prpošna i sto dođes ovdje i pises s nama,imam neki filing da si cura za pet,,,,
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ajde...nadajmo se da te filing ne vara... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 150 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|