Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Треба проверити у Брему шта зунзаре обожавају... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Треба проверити у Брему шта зунзаре обожавају... ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Jel sam ja sad kriva,što imate loš ukus Eto ti pa pobedio si
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molenu jer je bila kod babe
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
baba se dobro drzi....to nam je u genima cini mi se kamen krš i maslina
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: baba se dobro drzi....to nam je u genima cini mi se. kamen krš i maslina Постаће од тебе добра баба. Мислим, то вам је у генима. Гарантујем да ће Ерцеговци твојим унучићима редовно псовати бабу у... ништа, овај, да. Дакле, похваљујем Могли, дооообру бабу у футуру егзактном.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahha Mad u futuru te i ja ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Još me nitko nije pohvalio? Pih!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a zasto bi ti mala da te se poHvali...aaa!?.., nema te danima..izbivas i ko zna kako ljeto koristis..a ne ne ne moze to tako lako 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ljeto koristim radno... Moje ljeto počinje ove nedjelje!!! ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
samo sebe pohvaljujem... msm, budimo realni neeee.....samo ja i zasluzujem svaku pohvalu mozemo zakljucati ovu temu sada.
|
|
|
|
|
|