Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
LaYa je napisao: ma nece, odrzavate kvalitet i brojnost na forumu Jok ja oću da mi zvizne trajni ban ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Pohvale za Senku Konačno je shvatila da mnogo greši,pa me ne ban više  NIJE TAKO, ZALJUBILA SI SE U MENE I JA SAM TE VASPITAO PA SI NORMALNA e sad sam se jedva suzdrzala da se ne upiskim  super super
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: Pohvale za Senku Konačno je shvatila da mnogo greši,pa me ne ban više  NIJE TAKO, ZALJUBILA SI SE U MENE I JA SAM TE VASPITAO PA SI NORMALNA e sad sam se jedva suzdrzala da se ne upiskim  super super no no no no no no no no no ,... ponekad pomislim da preteruješ ttttttttttt, joj joj joj joj joj joj ....
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kritikujem Pitta sto se sinoc povukao onako porazenicki cini mi se  Izazivao je i onda kada su ga oplela ona dva subotara ( sada ih je dvojica jbt) poceo je da vrijedja i pogubio se.... Moram te kritikovati Pitt...ocekivala sam vise od tebe, ali ono baš baš više...nekako plitko i sirovo...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mnogo ste surovi i grubi i nemate takta Šta da pišem da je kritika,kad vam ovo dodje ko kompliment 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Kao da si sebe opisala u prvoj recenici haha 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Aha Evo upravo mi ponestaje Strpljenje
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Shikica je tu a nece da prica moracu da je povalim u to ime
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Trile je napisao: Shikica je tu a nece da prica moracu da je povalim u to ime Можеш да је повалиш... барем двапут, и у моје име. Ако ти чини...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|