Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: ako napišem naljutiće se svi i više neće biti ni gostiju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ma ko ga sisa,samo ti napisi a ja ako se naljutim,najebaces ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) prc milojko citiraću jooopet onog divnog gospodina ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ma nesto tedoh da te pitam,taj covek sto misli samo na dupe jel normalan ,on ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e iz ovih razloga je besmisleno iznositi bilo kakav stav i pisati bilo šta u svoje ime, jer uvek će se naći neko ko će reči izokrenuti, izopštiti i od njih napraviti splačinu... zato retki ljudi pišu, još ređi umeju da čitaju a najređi su oni koji pročitano razumeju xmmm ne znam gde sam samo ja to napisala da je čovek opsednut dupetom a da je u pravu ma ne 100% već 100000000% i "mišljenje jeste kao dupe jer ga svako ima".
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: e iz ovih razloga je besmisleno iznositi bilo kakav stav i pisati bilo šta u svoje ime, jer uvek će se naći neko ko će reči izokrenuti, izopštiti i od njih napraviti splačinu... zato retki ljudi pišu, još ređi umeju da čitaju a najređi su oni koji pročitano razumeju xmmm ne znam gde sam samo ja to napisala da je čovek opsednut dupetom a da je u pravu ma ne 100% već 100000000% i "mišljenje jeste kao dupe jer ga svako ima". ma zezam se a sa konstatacijom se slazem de jebote,tvoja flekica ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: e iz ovih razloga je besmisleno iznositi bilo kakav stav i pisati bilo šta u svoje ime, jer uvek će se naći neko ko će reči izokrenuti, izopštiti i od njih napraviti splačinu... zato retki ljudi pišu, još ređi umeju da čitaju a najređi su oni koji pročitano razumeju xmmm ne znam gde sam samo ja to napisala da je čovek opsednut dupetom a da je u pravu ma ne 100% već 100000000% i "mišljenje jeste kao dupe jer ga svako ima". ma zezam se a sa konstatacijom se slazem de jebote,tvoja flekica ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif) pa kad me natera da se namrgodim ( a baš mi teško palo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ne mrsti se,dobices bore ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: ne mrsti se,dobices bore ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) sve što sam trebala da dobijem, dobila sam jedna bora više ili manje ne menja redosled zvezda na nebu tako da nebitno
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: ne mrsti se,dobices bore ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) sve što sam trebala da dobijem, dobila sam jedna bora više ili manje ne menja redosled zvezda na nebu tako da nebitno nikad se ne zna!!! pogotovo na balkanu zamisli ako ti nesto lepo donese noc,pa hmmm...kad svane dan,a to nesto se popismani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ne mrsti se,dobices bore ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) sve što sam trebala da dobijem, dobila sam jedna bora više ili manje ne menja redosled zvezda na nebu tako da nebitno nikad se ne zna!!! pogotovo na balkanu zamisli ako ti nesto lepo donese noc,pa hmmm...kad svane dan,a to nesto se popismani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e to kad se popišmani, ondak je to utisak dana ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: SHE je napisao: Вучица je napisao: SHE je napisao: ne mrsti se,dobices bore ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) sve što sam trebala da dobijem, dobila sam jedna bora više ili manje ne menja redosled zvezda na nebu tako da nebitno nikad se ne zna!!! pogotovo na balkanu zamisli ako ti nesto lepo donese noc,pa hmmm...kad svane dan,a to nesto se popismani ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e to kad se popišmani, ondak je to utisak dana ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) vidi kako zna tu rec
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
kod mene u komšiluku danaske se zapalila el instlacija tj onaj deo de stoji strujomer od sunca tj toplote bilo gusto al stigli vatrogasci baš u pravi čas i kao samo 35 stepeni ma da kako da ne
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Zvezdana kiša, neke zvezde padalice pokrio sam auto.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|