Kod mene je 30 stupnjeva! Nije prošlo još...a i rekli su...u srijedu kiša, al temperatura ista!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
Molena, moram nesto da ti objasnim iz kog razloga sam se nasmejala kada sam procitala ono tvoje "najgore temperature su prosle". Mi imamo "predivan" gradski prevoz. Naravno, i tu se pita moj voljeni gradonacelnik. Dakle, zimi puste gomilu buseva, sklopocija, kojima se ne zatvaraju dobro prozori i vrata, nemaju grajanje (ajd nije bas kao u Ko to tamo peva, ali nije ni daleko od toga). I jos kada stanes zbog nekakvog zastoja, veoma dobro osetis sta znaci minus. Prosle godine, mislim da je bio februar mesec, po obicaju nas je iznenadio sneg (bez obzira sto nas je iznenadio i u decembru). Napravio se citav kolaps u gradu, jer cistaci nisu krenuli na vreme. U Kneza Milosa smo stali i ni makac. U tom momentu je bilo -12. Suprotno od toga, leti sablasno nestanu ti autobusi kojima ne mogu da se zatvore prozori i vrata, a pojave se kbsz klimatizovani koji pozadi imaju motorni bunker, koji greje u p.m. I takvih buseva je vise, nego onih da kazem normalnih koji su klimatizovani. I zamisli sada, u hladu 36, na suncu 46, a u takvom busu 56 koji je inace obicno krcat jer u letnjem periodu, tacnije cim pocne raspust bez obzira sto jos niko nije otisao na odmor, smanje autobuse na manje od hiljadu, s tim sto obicno puste one kratke. I da dodam, moj voljeni gradonacelnik je odlucio da BG-djane nauci da se iskljucivo ulazi na prednja vrata. Rezime, sto se mene licno tice, lakse izdrzim zimski period, od letnjeg, ukoliko moram da koristim gradski prevoz, a i ne volim vrucinu od malena. Nakon izlaska iz letnjeg busa, osecam se kao sazvakana cipela ma nije mi do zivota xaxaxa I najbitnije, ljudi su sve manje i manje poceli da vode racuna o higijeni. Kada vidim ponedeljkom zensko celjade koje verovatno ranom zorom ide na posao, a kosa raspustena, masna, prljava... zeludac mi se prevrne. Ili kada nekome bazdi garderoba po ovoj vrucini na duvan. Bljak.
Nista gore od smrada u busu...jos ako nema mjesta pa stojis i uhvatis se za onu stangu iznad, a pored tebe tako neko digne ruku i zabije ti svoj pazuh u facu..ljepota hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
Al pazi ovo. Redovno vidjam jednu zenu, koja kada udje u bus, izbaci svoju bocicu parfema, isprska malo tamo, malo ovamo i boli je cose xaxaxa Ako joj se ukaze prilika da moze da sedne, isto uradi, malo poprska po sedistu, onda malo ka onom ko sedi pored nje xaxaxa Cerekali su se ljudi, a onda su mnogi poceli isto da rade xaxaxa
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 42 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu