Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Picard je napisao: Вучица je napisao: ем ја волем оне мале тврде гузе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha A šta bi ti s mojom tvrdom guzom ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) исто што би ти с овом мојом ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
[quote="Picard"][quote="SHE"]svaka budala kojoj padne na pamet ma ko to bio, a pomisli da od bivse jugoslovenske republike Bosne ili Hrvatske moze napraviti drzavu bez Srba,zivi medj oblacima i ima sansu da joj se ponovi Srebrnica :D
[/quote]
malo je bilo jednom pa bi opet ponovila scene 'nož, žica...'
Eh, natukla si tolike godine pa bi red bio i da odrasteš.[/quote]
serem ti se u rikvest na citat aaa....kad smo vec kod godina....trebalo bi i ti da si naucio nesto jer taj noz i zica,nigde nemaju veze sa srbima pa jel si nesto naucio iz hrvatske povesti il niste imali taj predmet u skoli [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Вучица je napisao: Picard je napisao: Вучица je napisao: ем ја волем оне мале тврде гузе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha A šta bi ti s mojom tvrdom guzom ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) исто што би ти с овом мојoм ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da? a kaj to? detalji, detalji ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
SHE je napisao: serem ti se u rikvest na citat
Nije to primjereno rječniku jedne ozbiljne gospodje.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Picard je napisao: Вучица je napisao: Picard je napisao: Вучица je napisao: ем ја волем оне мале тврде гузе ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahahaha A šta bi ti s mojom tvrdom guzom ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) исто што би ти с овом мојојм ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da? a kaj to? detalji, detalji ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) а Дотореее стручнији си у теорији ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) па ти с словцима само напред док ја то само практиканТски ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
[quote="Picard"][quote="SHE"]
serem ti se u rikvest na citat [/quote]
Nije to primjereno rječniku jedne ozbiljne gospodje.[/quote]
lelemudima kakav si ti samo tako treba odgovarati jer ozbiljniji vokabular ne razumeju aj sad mars u 3 lepe
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Uh,što mi je ovo nedostajalo...She i Picard... 
|
|
Picard
|
|

P

|
SHE je napisao: lelemudima kakav si ti samo tako treba odgovarati jer ozbiljniji vokabular ne razumeju aj sad mars u 3 lepe Kak ne kužiš Flekice, ja tebe zapravo volim i želim! Pa ne moram valjda crtat?! ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Senka je napisao: Otvori oči Picard... Pusti ono čto je bilo,jer danas u Srbiji niko ne poziva na pokolje.Niko. To što je Kitarovićka izjavila je mnogo opasnije.To znači da je danas u Hrvatskoj,današnjoj Hrvatskoj,potpuno nepoželjno biti Srbin,i reći da si Srbin. Da bi opstao moraš se 'pohrvatiti',oli asimilirati. Ako smatraš da je to ispravno,onda baš nemam riječi. Ja Senka stvarno ne mogu vjerovati da ti zaista misliš da je ovaj Kolindin gaf imao takvu konotaciju kakvu ti ističeš. Žena je htjela istaknuti jednaki tretman svih građana Hrvatske (iako mi iskustva govore da nacionalne manjine u Hrvatskoj imaju u mnogočemu bolji tretman od samih Hrvata). Ok, možda se mogla bolje izraziti, ali poznato je da Kolinda i nije neki govornik - to se vidjelo i tijekom predsjedničke kampanje tijekom koje je Josipović pokazao veću spretnost kao govornik (a nažalost, manju u sprovođenju riječi u djela). Uglavnom...vidim ja da se još uvijek ne nazire kraj nacionalističkim ispadima s jedne, s druge i treće strane. S obzirom na to da Balkanu navodno prijete ISIL-ovci, čini mi se da bismo mi i kad bi nas oni napali, najprije poubijali jedni druge, a tek onda išli u borbu protiv terorista. Sve u svemu istina je jedna: primitivizma se na Balkanu teško riješiti! Drago mi je da nikad nisam odgajana da mrzim po ikojoj osnovi! Nekako mi i bude žao što ne postoji stroj za putovanje kroz vrijeme pa da sve one koji u 21. stoljeću još uvijek žive u prošlosti ne pošaljemo u tu divnu prošlost i ne uništimo vremenski stroj, čisto da nam ne truju budućnost.
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
сада кад су је избацили, сетила се да се трћи и показује секси гузове, е мала сада ћеш се трћити у мраку свом дечку, ваљда ће њему бити лепо... никад ти нећиш бити модел јер ти је девиза: да се види, а да се не види... зато мршшш, напоље!!! 
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|