Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Uh...toliko toga...  Al uspjet ćemo mi... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ne sumnjam. GiGi, slatkiši su mi najveći porok ali shvati me moram da krenem. ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Shvaćam... Ajde briši...i uživaj u tome što moraš obaviti... Hvala na ruži... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bas ste slatki vas dvoje...rodila ih majka hahah
@al' se naradi odjednom
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Haha...  E da...Boss me svu zbunio i zaboravih reći...danas sam kupila sve tri knjige 50 nijansi za samo 120 kuna... ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ah..on je zbunio.. jao Gigi znam kako se osjecas hihihi..divnooo i sta ce ti 50 nijansi...najljepse ti je ovdje sa jednom ali jasnom nijansom  pametujem malo ok...jbg jos sma u poslu, sorry
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
GiGi...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Boss...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Molim ? 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ma ništa, ništa... ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|