|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ma nebi uvenuo,ali koga bi onda zezao a da se ne naljuti,,,hahahahah
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma dobro Danijela sve je to rock n roll,,hahahah,ja to zaboravim za pet minuta,nisam zlopamtilo,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
secam se pustala si tekstove pesama Dina Merlina Pitt pa o tome ti pisem cinimi se da si za dosta njih nevidljiv to ti je vrlina i mana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Bradpresto Pitt je napisao: Hahaha,ne jajca,to mo mi je radni alat,,,, kao da on to ima pa se nesto plasi ccccc
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ma dobro Danijela sve je to rock n roll,,hahahah,ja to zaboravim za pet minuta,nisam zlopamtilo,,, Lazes kad nesto zaboravis onda to ne nabijas na nos a ti stalno spomenes
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Ti si mozda zaboravio ali ja NE, koji ces mi KKK da ista pisem sa tobom? O cemu ja i ti mozemo pricati (pisati), kada nemamo zajednicke teme?! Tebe covek samo moz ebat za to si najbolji
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: secam se pustala si tekstove pesama Dina Merlina Pitt pa o tome ti pisem cinimi se da si za dosta njih nevidljiv to ti je vrlina i mana ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma dobro to je nebitno,dosta mi je da sam s par forumas u ok odosima,medu njima si i ti,pa nije moje nastojanje da budem kao dobar sa svima,nego s onima skojim se to desi spontano kroz duze vrijeme,moj zadatak je iz svakoga izvuci emociju,bila ona pozitivna ili negativna i to me fascinira,s tim da pokusam ljude ne uvrijediti,,,,eto,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ma dobro Danijela sve je to rock n roll,,hahahah,ja to zaboravim za pet minuta,nisam zlopamtilo,,, Lazes kad nesto zaboravis onda to ne nabijas na nos a ti stalno spomenes Ja spocitivam samo onima s kojim imam isti kod,jer mi je stalo,to nije iz lose namjere,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
opet laze ko pas... znaci svaku priliku koristi da pomene moje roditelje i da me nisu lepo vaspitali.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
evooo, pocelo je opet analiziranje,istrazivanje jbt pa nisi VB da izvlacis iz nas i ono najgore TW hahahahah Nemoj tako, znas Pitta a znas i ti fino pisat s anjim, kad hoces 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 132 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|