Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
aham.. kako da ne.. evo i noge digla... uzivam ko direktor nego koliko jos ostalo do kraja, jel ce brzo biti, a?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Mogu samo reci mnogo sam srecnija od kada nisam 24 h na netu Imam obaveza kao i svaki covek a sad detalje da ti pisem, necu Sta ima kod tebe osim sto zezas forumase i sto tebe forumasi zezaju hihihi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
*Twilight* je napisao: aham.. kako da ne.. evo i noge digla... uzivam ko direktor nego koliko jos ostalo do kraja, jel ce brzo biti, a? Jos tacno 40 minuta a za 35 pali cigaru , polako se pakuj i pali kuci 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Megi reci ovom matorom da ti nisi postar iliti magarac da prenosis pozdrave a on ako sme nek pozdravi. P.S. Bolje da mi se ne obraca jer cu stiklom jajca da mu sredim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: *Twilight* je napisao: aham.. kako da ne.. evo i noge digla... uzivam ko direktor nego koliko jos ostalo do kraja, jel ce brzo biti, a? Jos tacno 40 minuta a za 35 pali cigaru , polako se pakuj i pali kuci  Da hahahaha kao nekada "TW, 16 h .. vreme ti da ides kuci " ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Mogu samo reci mnogo sam srecnija od kada nisam 24 h na netu Imam obaveza kao i svaki covek a sad detalje da ti pisem, necu Sta ima kod tebe osim sto zezas forumase i sto tebe forumasi zezaju hihihi Naravno da je bolje ne biti puno,ali nemoj nam posve otici s Foruma,ma nema nista narocito,osim sto je jos uvijek dosta hladno,mada ima sunca,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
auu jesi opasna msm da se Pitt uplasio zato on i nece licno da te pozdravi  nego preko mene da me sutnes ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ne se brini necu zauvijek otici, vidim ti bi prvi uvenuo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Megi reci ovom matorom da ti nisi postar iliti magarac da prenosis pozdrave a on ako sme nek pozdravi. P.S. Bolje da mi se ne obraca jer cu stiklom jajca da mu sredim ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Hahaha,ne jajca,to mo mi je radni alat,,,,
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Ne bi ja tebe nikada, cak i onda kada si me cackala ja sam sutela. Jesi me nervirala ali sam te kulirala ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|