Autoru |
Poruka |
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Najgora je napisao: fala...izvoli ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) Hvala i tebi...ne bih se setio sam hehehe, odlutao sam. ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Drago mi je da su biciklistice tu,nema da nema,,,hahahah
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahhahaha cao vas dvohje mis i macka 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Lepoto cao i tebi ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma zezam,sta se odmah ljutite,evo proljece je na pragu,,,hahah.Megi kisik kisik..
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
kako mi je debilast ovaj smajli -----> ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pozz Tw je l uzivas na poslu  Pitt vidim juris me po temama i pokusavas iznervirat sta da ti kazem druze osim ne muci se to ti je vise mission imposible na tebe se mogu ljutiti samo oni koji te do sada nisu citali ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA, zato ces da se manes tih provokacija inace cu ja krenuti tebe smarat po temam JE L SI SINJORE? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pozz Tw je l uzivas na poslu  Pitt vidim juris me po temama i pokusavas iznervirat sta da ti kazem druze osim ne muci se to ti je vise mission imposible na tebe se mogu ljutiti samo oni koji te do sada nisu citali ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA, zato ces da se manes tih provokacija inace cu ja krenuti tebe smarat po temam JE L SI SINJORE? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hahhahah,dobro necu te vise piliti,po onoj temi,sta ima kod tebe nesto si mi prorijedila dolaske,da nisi pocela raditi,,,
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I pozdravi mi frendicu Tw,,,hahahahah