Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
mora da su krenuli od obdanista
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Da vodimo '' diskusiju '' u RL, da li bi kulirala kao i ovde ili bi mi oslikala šaku na obrazu ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Za kraj moram da ti čestitam na izdržljivosti. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
zeleni zub je napisao: A ja kao delim?:D Šta misliš da li govorim uvek iskreno ovde? Nisi čitala,ok Da li te nervira ptica trkačica i da li ti je žao pere kojota? Plačeš kad gledaš neki tužan film?[/quote] - Ne znam da li delis, ali nema potrebe da pokazujem vise bilo kome svoju sliku, pogotovo ne sada kada nekom das u "poverenju" a ono svi znaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) svi vide - Cini mi se da govoris iskreno - Kmiik ,kmiiik, zao mi ga je - Retko kada, al desilo se uz "Tri metra iznad neba" mozda bio los dan da sam ga drugo dana gledala mozda ne bi, tesko zaplacem
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Jbt nisam te to ni pitao,ali mislim reći javno u kom si gradu,ja tu ne vidim neki problem Ja ne znam šta je s vama ljudima,evo godinu dana od kako sam ikada izašao na neki forum i svuda ista priča,bezveze -Poenta je da ne mogu reci nesto eto tako,odmah ,kad duze pisem sa nekim onda kazem nesto vise o sebi mada ne zelim vise nikog duze i dublje da upoznajem Nije mi problem, ionako svi vec znaju NS grad Znam,razumem to,zato sam i pitao nešto što pretpostavljam da se zna,ali meni je ipak novo
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Emanuella je napisao: mora da su krenuli od obdanista Ti mi pobeže bez odgovora!:D
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Da vodimo '' diskusiju '' u RL, da li bi kulirala kao i ovde ili bi mi oslikala šaku na obrazu ? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Kulturno bih te skinula sa ramena, ne volim diskusije sa nepoznatim osobama veruj mi da sam specijalac u tome gledala bih u tebe kao tele u sarena vrata ti bi pomislio da sam retard i zbrisao bi glavom bez obzira
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Za kraj moram da ti čestitam na izdržljivosti. ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) Ti spominjes kraj, a tek je pocetak ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Emanuella je napisao: mora da su krenuli od obdanista ma ema ne znam koji im je vrag ja im kazem nemojte vise de ljudi dosta bre stavite ekog drugog al oni, ne ...jook, navalili ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megi,imaš mail,ali ozbiljno,,,,,