Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Taj virus se meni tri puta vracao, a nije bas morao  Fijuuu videces kako se tesko leci, mislis eto proslo je a on za par dana opet. Pa opet...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: da daaaaaaaaaaaaaa....stiglo je proljece a u petak i zvanicno a mene virus neki lovi izgleda ovi prelazi su najzaebaniji... ali ko mi kriv kad se preznojim pa se kofrcim kao nije mi daleko do stana, ne moram se presvlaciti...toplo je prc....proljece me brcnulo i opomenulo S istim se ja borim. ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ma borim se nemoguce hocu na silu da ozdravim pa trpam u sebe svakakva cudesa ( kako god to zvucalo  ) Vani je sada cca +12..najavljuju danas i do +20 a meni zima nemoguce....a na poslu pa samo mi je to utisak...ne moze nista drugo ni da mi se utisne kad sam ovakva njanjkava
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: ma borim se nemoguce hocu na silu da ozdravim pa trpam u sebe svakakva cudesa ( kako god to zvucalo  ) Vani je sada cca +12..najavljuju danas i do +20 a meni zima nemoguce....a na poslu pa samo mi je to utisak...ne moze nista drugo ni da mi se utisne kad sam ovakva njanjkava Molena ima gripu
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemam jos...jos se nisam predala ali moram paziti i mirovati nekoliko dana ali kakooooo..kad sutra moram na posao na par sati barem ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Moli, znam kako ti je. Mene inače i najmanja temperatura ubije u pojam...cijelo tijelo me boli. Sad još moram i raditi s takvom temperaturom i to s djecom oko koje uvijek treba trčkarati plus obavezan osmijeh na licu. Utisak dana? Nemam neki poseban..sivo nebo, glava boli...to je to! ![[stomitesko.gif] [stomitesko.gif]](./images/smilies/stomitesko.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
lijepo ti to djeci sve te viruse prenosiš
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Sirijska devojčica je zapala za oko fotografu. Kada je prišao da slika slatko dete, ono se prepalo. Rat je dete naučilo da kada neko uperi crni predmet ka tebi treba da se plašiš za život. Dete je tako i reagovalo.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
poremetilo me ovo pomjeranje sata ali sa danom zakasnjenja ja ne znam jesam li posla ili dosla jos uvijek mi se nije svanulo vani, doduse i cini se da je vani takva situacija Kao nesto se ja trudim biti nasmijana, guram samu sebe...ali slabo to ide ..meni je to trenutni utisak...nista mi ne drzi koncentraciju. jooooooojjjj
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Mo.. mnogo lepse kad je duži.. msm dan ![[0happycoeur.gif] [0happycoeur.gif]](./images/smilies/0happycoeur.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|