Lane ti je oko moje zacorisala sam se u njega na proslom SP, kada je svabama zabio pobednicki i preskacuci reklame uleteo u neku rupcagu inace jedan od najboljih igraca da da Sremac
Al ne zove se Lane...kako mu glasi ime i prezime...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
MeGi je napisao:
aahahah Zex je l ti ovo Eminem u potpisu ilija ne vidim dobro?
E ja sam u njega bila zaljubljena od 4-og osnovne:)
Jeste Megi... Izgleda da je na nekim drogama... Eminem je zanimljiv lik, a ako nisi gledala film sa njim u glavnoj ulozi obavezno pogledaj Film se zove 8 Mile http://www.imdb.com/title/tt0298203/ Hah, puno cura bilo je zaljubljeno u njega...
Pominjali ste košarku... prava sportska tragedija juče... Bosna prva selekcija koja nije prošla u drugu fazu EP sa 3 pobede A što se tiče Nataše... jbm ti sudbinu... kažu da je jedna od najboljih u Evropi za svoje godište, ako ne i najbolja
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
Dakle, 3:0 dosadno
Joj Mad, svaka cast za slike jadan se strmoglavio, a hteo da proslavi sa navijacima. Ja mislila... ode covek. A on jok... izlete odatle i nastavi kao da se nista nije dogodilo
Boss, svaka joj cast kako je sve to podnela sa svega 18 godina.
Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
Kisa. Uffffffffffff danas mi je jedan od onih dana kada sam morala ostati u krevetu, pokrivena do nosa. Dovoljno. Volim kisu, nekako mi je romanticna. Ali... ne volim sto ta kisa, pa i svega par kapi, u ovom mom gradu napravi totalni kolaps. Gde god da se okrenes bare, zastoji, nervozni ljudi... ono sto je simpaticno su raznobojni kisobrani. Jedna somina je proletela kroz barustinu i isprskala gomilu naroda. Ovoga dana sam imala tu jedinu ludu srecu da nije i mene xaxaxa inace bih verovatno jurnula za njim i nabrojala mu sve zivo, s ozbirom da je morao da zastane zbog semafora. Izvukoh se nekako iz te guzve, a kako ce ostatak sveta... pojma nemam. Nisam bas ni normalna danas, zagubila sam kalendar, smrrzzzllllaaaaaaaaaaaaaa sam se. Ha!
Srbija se pobjedom nad Kanadom od 3 : 2,plasirala u finale Davis cupa. Bravo momci! U finalu će Srbija igrati protiv Češke,najvjerovatnije opet u Areni.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 74 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu