Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ako znaš vezati pertle na 1001 način, sigurno znaš i potrošiti svu dosadu na 1001 način. ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Ma jok Samo sam tela da vam učinim Pa ajde otvori vam temu 
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
Pomažem damama kojima je dosadno!Uspeh zagarantovan ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MARRIIN je napisao: Pomažem damama kojima je dosadno!Uspeh zagarantovan ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pogrešio si temu ovo treba da ide u oglase ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Iskra je napisao: MARRIIN je napisao: Pomažem damama kojima je dosadno!Uspeh zagarantovan ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) pogrešio si temu ovo treba da ide u oglase ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) E jesam grešan! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ko priznaje pola mu se još dodaje ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Iskra je napisao: ko priznaje pola mu se još dodaje ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) Treniranje strogoće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MARRIIN je napisao: Iskra je napisao: ko priznaje pola mu se još dodaje ![[lolol.gif] [lolol.gif]](./images/smilies/lolol.gif) Treniranje strogoće ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) taman posla ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
MARRIIN
|
|

rang

|
Još samo nisam bio na vešalima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
če da bude sreDŽeno ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|