Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
kome ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne znam sta bih izdvojila dobra mi je ova godina....dobre su mi zadnje dvije/tri godine generalno
ali recimo da cu izdvojiti dolazak male bebe u familiju i onaj osjecaj kad vidis brata sa ogromnom rukom kako drzi njegov mali prstic...raznjezila sam se odmah...good memories
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ufff.. bilo mnogo loseg.. tako da al dobro je sto cu da idem kod svoje dece ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) tako da se trudim to ruzno da zaboravim ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Њише се лагано и одбројава минуте, сате и секунде да ушета тај Децембар зимзеленоснежан... чекао је пуних једанаест месеци да се онако космичи протегне и растегне последње датуме ове 2014 године, да трају што дуже, нежније и несвакидаШњије... чароличније... Магла над крововима прети снежним наносима, заборављеним пуцкетањима леда под левим стопалом, шишкицама мокрим што вире под капом, оном топлином што додиром длана осетимо руковањем пријатеља ил непријатеља, све једно је, крв ври тим нервним свршетцима ко мађионичар распреда упредене издахе густог дима издаха... и сви смо исти... крај године се спрема... Очекивања шта ће ова пролазећа донети, заборављена су већ... спремају се нека нова, с оним леденим длановима у топлим џеповима спремљеним само за њих... нова обећања која ће се измигољити с предумишљајем ил не, с новим надама упакованим у најШљаштавије машнице, јер ето, стара одбројава лагано... и сви потрошени снови пакују се, а новиМ места прави... заборавља се све оно намрштено и мргудаво, а осмехом дочекује лице без маске, на којој шминка нове 2015. тек треба да заседне лахорастим потеЗима и брзим покретима... хммм ко како воле... Углавном, овај последњи НовеМбарменски дан корача одсечним и мирним корацима ка своме КрАју и то јесте нешто најбоље у свакој години....
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
zelim da zaboravim 2014. gumicom je brisem... kao da nije ni bila
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
i ja zelim da zaboravim 2014 godinu ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel se ovde pise o utiscima iz prosle godine ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e kao da bi tebe moglo nesto sprijeciti da ne napises sta si htjela pa sve i da nije takva tema ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa da znas da bi moglo necu da ti kazem staaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|